Вече са известни 5-те номинации в отделните категории на вторите официални годишни награди за най-добър DJ и най-добър клуб на България 2011

01.12.2011Петте номинирани във всяка една от категориите във второто издание на конкурса за определяне на най-добър DJ и най-добър клуб на България вече са известни. Гласуването е достъпно за всеки на awards.bg.Освен он-лайн, то се осъществява и чрез SMS на кратък номер 1093. В сайта awards.bg са описани точните указания за това как всеки фен на клубния живот у нас може да даде своя вот.
 


Вторите годишни награди за Best DJ и Best Disco & Night Club на България се организират със съдействието на Beck`s. Гласуването стартира в края на септември със свободни предложения от страна на публиката. От 1 декември 2011г. до 10 януари 2012г. продължава с втория си етап, по време на който между топ 5 номинирани ще бъдат селектирани финалните победители. Събралите най-много гласове ще получат бляскави награди на официална церемония. Тя ще се състои на 18 януари в София.
 


Освен за най-харесваните DJ-и и родни клубове, награди ще има и за гласуващите. Атрактивни уикенди за двама, мобилни телефони и други предметни подаръци ще получат на принципа на томболата онези, които дадат своя вот за фаворитите си сред клубовете и DJ-ите.
 


Pacho B & Pepo, които миналата година грабнаха приза за Best DJ, и този път са сред претендентите за прозвището на най-добрите. Те ще се състезават със Стан Колев – българинът, който днес живее, работи и се прочува в Маями, САЩ. В петорката е и Juan Alvarez, който миналата година бе на второ място по гласове сред най-добрите DJи, също така добре познатият на цяла България Steven и едно сравнително наскоро нашумяло име – DJ Wonder, чието име срещаме в още няколко категории. В няколко категории присъства и името на DJ Borra, известен и с качествените си авторски продукции, а също и на DJ Deso, грабнал миналата година наградата за Best House DJ. Номинациите тази година са изключително интересни и очевидно надпреварата тепърва ще бъде оспорвана не само сред DJ-ите, но и сред клубовете. За най-доброто място за забавление в България претенденти са Yalta, Mascara, Plazma (Пловдив), Stroeja и Playhouse.
 


Кой ще спечели предстои тепърва да разберем, но едно е сигурно – част от цялата емоция ще бъде немска марка бира номер едно в света – Beck’s.
 


Пълният списък с номинирани е качен на сайта awards.bg.
 


Влезте, гласувайте и спечелете!Общи Условия  |  За контакти